http://20elm.ir/an-introduction-to-scheme/

دانلود ترجمه مقاله درباره نوسانات نرخ ارز و رشد صادرات برهنه با رویکرد تست روش ARDL

ترجمه مقاله نوسانات نرخ ارز و رشد صادرات برهنه با رویکرد تست روش ARDL

ترجمه مقاله نوسانات نرخ ارز و رشد صادرات برهنه با رویکرد تست روش ARDL

دسته: ترجمه انگلیسی
بازدید: 7 بار
فرمت فایل: docx
حجم فایل: 447 کیلوبایت
تعداد صفحات فایل: 15

ترجمه مقاله نوسانات نرخ ارز و رشد صادرات برهنه با رویکرد تست روش ARDL

قیمت فایل فقط 15,000 تومان

خرید

عنوان انگلیسی مقاله: Exchange rate volatility and export growth in india

عنوان فارسی مقاله: نوسانات نرخ ارز و رشد صادرات برهنه : با رویکرد تست روش ARDL

فرمت فایل ترجمه شده: WORD (قابل ویرایش)

تعداد صفحات فایل ترجمه شده: 15

ترجمه ی سلیس و روان مقاله آماده ی خرید می باشد

قیمت : 15000

چکیده ترجمه :

در این مقاله تجربی به بررسی تاثیر نوسانات نرخ ارز بر صادرات واقعی در هند با استفاده از روش تست ARDL که توسط پسران و همکارانش ارائه شده است پرداخته ایم. با استفاده از داده های سریزمانی سالانه، تجزیه و تحلیل تجربی برای دوره 1970-2011 انجام شده است. نتایج مطالعه تایید می کند که صادرات واقعی با نوسانات نرخ ارز واقعی، تولید ناخالص داخلی وفعالیتهای اقتصادی خارجی رابطه دارد. یافته های ما نشان می دهد. که نوسانات نرخ ارز تاثیر منفی قابل توجهی در صادرات در کوتاه مدت یا بلند مدت دارد و یادآوری می کند که نوسانات نرخ ارز بالا تمایل به کاهش صادرات را در هند دارد. علاوه بر این، نرخ واقعی ارز منفی در کوتاه مدت ومثبت در بلند مدت در صادرات واقعی تاثیر دارد. نتایج تجربی نشان می دهد که تولید ناخالص داخل تاثیر مثبت وقابل توجهی در صادرات واقعی هند در بلند مدت دارد. اما تاثیر آن در کوتاه مدت ناچیز است. علاوه بر این فعالیتهای اقتصادی خارجی تاثیر مثبت ومنفی قابل توجهی بر صادرات در کوتاه مدت وبلند مدت دارد.

کلمات کلیدی : نوسانات نرخ ارز- صادرات واقعی – کشورهندوستان ARDL-UECM هم انباستگی  CUSUMQ

مقدمه :

نوسانات نرخ ارز یک عنصر مهم است که باید برای کشورهای در حال توسعه در نظر گرفته شود. این به طور گسترده ای به تجارت هند بستگی دارد. به طور سنتی نوسانات نرخ ارز ممکن است جریان تجارت بین المللی را با مفهوم نرخ ارز در مقابل  یک عدم اطمینان قرار داده و هزینه ای را برای نوسانات معامله گران باریک گریزی مواجه باشد.

نرخ اغلب به عنوان یک خطر بوده وافزایش نوسانات ریسک گریزی بالایی را برای معامله گران وتاجران به دنبال دارد ( ایتر 1993) دلیل این است که نرخ ارز در توافق در قرار داد تجاری ثابت می شود اما ممکن است این پرداخت برآینده  اتفاق بیفتد  اگر تغییر در نرخ ارز غیر قابل پیش بینی  باشد این عدم اطمینانی را بوجود...

قیمت فایل فقط 15,000 تومان

خرید

 

 

هیچ نظری تا کنون برای این مطلب ارسال نشده است، اولین نفر باشید...

شمارنده